Lifeview Not Usb Stick Dvbt Lv5t For Mac

1111
  1. Lifeview Not Usb Stick Dvb T Lv5t For Mac Os X
  2. Lifeview Not Usb Stick Dvb T Lv5t For Mac

TV TUNER LIFEVIEW LV5T NOT ONLY TV USB DVB-T DELUXE STICK GREY PER.702528 Κατηγορία • Υποκατηγορία • Εξαντλημένο. Περιγραφή Το e-shop παρουσιάζει το LifeView Not Only TV USB Stick Deluxe, μια εύχρηστη λύση για παρακολούθηση επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης DVB-T MPEG-4, όπως επίσης και για την δυνατότητα να επεξεργαστείτε φωτογραφίες, βίντεο, εγγεγραμμένα τηλεοπτικά προγράμματα και μουσική από τον φορητό ή τον οικιακό σας υπολογιστή. Παράλληλα, χάρη στην υποστήριξη FM Radio, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές παντού! Λειτουργίες:• Παρακολουθείτε Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση DVB-T MPEG-4 στο PC ή στο Laptop σας. • Αναπαράγετε και εγγράφετε αρχεία βίντεο.

• Ακούστε τους αγαπημένους σας σταθμούς με το ενσωματωμένο FM Radio • Ακούτε και εγγράφετε μουσικά αρχεία σε δίσκους CD και μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μουσικές λίστες. • Παρακολουθείτε δίσκους DVD στον υπολογιστή σας. • Δείτε, επεξεργάζεστε και εκτυπώνετε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας. Download ivi pro for mac. Gsa4084n drivers for mac.

This feature is not available right now. Zuma revenge for mac. Installation R820T DVBT DVB-T USB stick on Apple Mac OSX Mavericks with ENGLISH. DVB-T USB dongle digital television sticks do NOT function in the.

• Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος: Λειτουργικό Microsoft Windows / XP (SP2) / Vista / 7, Intel Pentium IV 2.0GHz CPU, 1GB RAM, DirectX 9.0. VGA card με τουλάχιστον 16MB μνήμης, κάρτα ήχου, μια ελεύθερη θύρα USB 2.0, CD-ROM drive, Microsoft media Player 9.0. • Περιεχόμενα συσκευασίας: Συσκευή Not Only DVB-T USB DELUXE, τηλεχειριστήριο, κεραία DVB-T, δισκάκι CD με οδηγίες χρήσης, οδηγό γρήγορης εγκατάστασης. • Συσκευασία: Retail. • Εγγύηση: 1 έτος. Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος (27 σχόλια) Βαθμολογία 8.

Lifeview Not Usb Stick Dvbt Lv5t For Mac

Από χρήστη DEMERTZIS VASILIS - Βαθμολογία 9 στις τελειο και ευκολο πολυ ευχρηστο. 9 γιατι θελει εξωτερικη κεραια για να ποιασει τα καναλια με την δικη του δεν πιανει. Αρκετα καλη επιλογη για τα χρηματατα του πολυ καλο Από χρήστη ΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Βαθμολογία 7 στις Αρκετά καλό το TV Tuner καθώς και το συνοδευτικό λογισμικό. Μεγάλο τηλεχειριστήριο και γενικά εύκολη εγκατάσταση και σετάρισμα. Βέβαια η κεραιούλα που το συνοδεύει είναι τραγική. Μόνο στο μπαλκόνι κάτι έπιανε και όχι σταθερά. Επίσης, όταν δοκίμαζα την κεραία αυτή το πρόγραμμα κράσαρε συνέχεια.

Με καλώδιο κανονικό από τον τοίχο όλα καλά. Για την τιμή της, τίμια επιλογή. Από χρήστη ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Βαθμολογία 7 στις Περιοχή: Δράμα. Εύκολη εγκατασταση σε Windows 7.

Η δική του κεραία είναι αδύνατη έως απαράδεκτη. Το πρόβλημα λύνεται με σύνδεση στη εξωτερική κεραία. Η ανταπόκριση του τηλεχειριστηρίου κάπως αργή αλλά δουλεύει. Σχετικά εύκολη και η εγκατάστασή του σε Ubuntu 14.04 αλλά δεν κατάφερα να κάνω το τηλεχειριστήριο να δουλέψει. Το πρόγραμμα που αναγνώρισε τη συσκευή ήταν το Kaffeine. Με τον ίδιο τρόπο αναγνώρισε και λειτούργησε τον δέκτη και το Raspberry Pi αλλά εκεί η απόδοση του σαν τηλεόραση 'σέρνονταν' αλλά μάλλον όχι με ευθύνη του δέκτη.

Η τιμή 15,5 ευρώ ήταν μιά χαρα. Ακατανόητη όμως η ξαφνική άνοδός της στα 19.90!!! Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 10 στις Το πήρα για χρήση σε linux htpc και το δοκίμασα και σε openelec/xbmc/Kodi και έπαιξε με τη μια, αν εξαιρέσει κανεις τη διαδικασία του σεταρίσματος του headend που όμως δεν αφορά το ίδιο το στικάκι.

Lifeview Not Usb Stick Dvb T Lv5t For Mac Os X

Θα βάλω και και δεύτερο επάνω να δοκιμάσω και stream on demand. Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 8 στις Θετικά: 1. Μεγάλο τηλεχειριστήριο (σπάνιο πράγμα σε USB tuner).

Lifeview Not Usb Stick Dvb T Lv5t For Mac

Συνεργάζεται και με το πρόγραμμά του TotalMedia 3.5 και με το Windows Media Center (Mε το τελευταίο δε δουλεύει φυσικά το τηλεχειριστήριο). Δείχνει σε προεπισκόπηση όλα τα κανάλια, ανανεώνει διαδοχικά την εικόνα τους και μπορείς να επιλέξεις να δεις ένα, όταν αρχίσει το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει. Καλή τιμή (15,5Ε). Η κεραία του είναι απλά ανύπαρκτη. Στον 5ο όροφο, φάτσα στον πομπό του Πηλίου σε απόσταση 5 χλμ, δεν έπιασε τίποτα. Με εσωτερική κεραία Philips(πιάτο) με πρίζα και ενισχυτή τα είδε όλα.

This entry was posted on 11.11.2017.