Daftar Lengkap Office Home And Business 2016 For Mac

1005
  1. Office Home And Business 2016 For Windows
Daftar Lengkap Office Home And Business 2016 For Mac

Office Home And Business 2016 For Windows

Hi, I bought Office Home and Business 2016 for Mac. I received my Product Key. However, I want to install the software on a new Mac Pro laptop other than the one that I have my email address on. Office Home & Business 2016 for Mac is designed for users and small businesses that want Office with the power of Outlook for email, calendars and contacts. It’s the Office you know and trust, updated to take advantage of the latest Mac features, including Retina display and full screen view. Awesome home design apps for mac.

Amazon.co.jp magma upgmpsld sled for macbook hard drive. The UPGMP-SLD provides our users with the ability to install a second Mac Pro unit into their Magma Mac Pro Rackmount Kit. This enables two Mac Pros to be installed.

Ciri Utama Naik taraf kepada penyelesaian bersepadu lengkap yang direka bentuk untuk perniagaan kecil anda. Flash plugin for mac. Aplikasi Office telah dipertingkatkan dengan alat AI terkini untuk meningkatkan produktiviti anda.

Mulakan dokumen pada komputer riba anda, kemudian semak ia pada telefon anda. Berkongsi dengan rakan sekerja anda dan lihat perubahan yang dikemas kini dalam masa nyata. Dengan e-mel Outlook, kalendar kongsi dan alat senarai tugas, anda boleh mengurus pasukan dijadualkan dan meningkatkan kecekapan. Office 365 merupakan langganan yang datang dengan aplikasi dipasang penuh seperti Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher dan Access (Publisher dan Access hanya tersedia pada PC). Aplikasi tersebut boleh dipasangkan pada berbilang peranti, termasuk PC, Mac, iPad, iPhone, tablet Android dan telefon Android.

Jive will not function with this version of Internet Explorer. Ati mobility radeon hd 5650 review.

Office 365 juga datang dengan perkhidmatan seperti 1TB storan OneDrive, 60 minit Skype sebulan, sembang dan sokongan telefon Microsoft. Dengan langganan, anda mendapat versi terkini aplikasi tersebut dan akan menerima pengemaskinian secara automatik apabila tersedia. Pemproses Yang Diperlukan 1 gigahertz (GHz) atau pemproses x86-atau x64 bit dengan SSE2 Sistem Pengendalian Yang Diperlukan Windows 7 atau lebih baru, Pelayan Windows 10, Pelayan Windows 2012 R2, Pelayan Windows 2008 R2 atau Pelayan Windows 2012 Memori Yang Diperlukan 1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit) Ruang Cakera Keras Yang Diperlukan 3.0 GB ruang cakera tersedia Paparan yang Diperlukan Resolusi 1024 x 768 Grafik Pemecut perkakasan grafik memerlukan kad grafik DirectX 10. Berbilang sentuh Peranti berdaya sentuh diperlukan untuk menggunakan sebarang kefungsian berbilang sentuhan. Namun, semua ciri dan kefungsian sentiasa tersedia dengan menggunakan papan kekunci, tetikus atau peranti input standard atau boleh dicapai yang lain. Harap maklum bahawa ciri sentuhan baru dioptimumkan untuk digunakan bersama Windows 8 atau yang lebih baru.

Keperluan Sistem Tambahan Kefungsian Internet memerlukan sambungan Internet. Akaun Microsoft diperlukan. Dengan pelan langganan Office 365, anda mendapat aplikasi Office dipasang penuh: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, dan Access (Publisher dan Access hanya tersedia pada PC). Anda boleh memasang Office 365 merentasi berbilang peranti, termasuk PC, Mac, tablet Android™, telefon Android, iPad®, dan iPhone®. Di samping Office 365, anda mendapat perkhidmatan seperti storan dalam talian dengan OneDrive, minit Skype untuk kegunaan di rumah, dan keselamatan Outlook.com lanjutan.

This entry was posted on 05.10.2016.