Bne Notesbger Som Andre Har Delt Med Dig

0210

Hej Hans, I SkyDrive klienten for Windows kan du kun se dine egne mapper of filer. Du kan derfor ikke se de filer og mapper, som andre har delt med dig. Jeg er helt med p, at der er mange ‘crazy people out there’ og jeg ville ikke selv have modet til at bne mig for verden, som du gr. Men som du selv har skrevet flere gange, s har du virkelig gode flgere.

  1. Liv Andre Har Levd

Hei Anne, godt get og takk for at du deler! /dawsons-creek-series-finale-download-for-mac/. Jeg har akkurat sluttet amme Maren, etter 8 mneder med god amming, kan jeg ikke f henne til stoppe bite 🙁 Jeg fikk masse hjelp fra en bok som heter 'The Reality of Breastfeeding'. Veldig praktisk og down to earth. Awesome simple invoice template for mac.

Vid

Absolutt anbefale Da jeg skulle bli mor, ble jeg s vred p jordmdrene under barselsforbederelsene. De fortalte alt om hvor dejlig og idyllisk amming var, hvordan barnet gr til brystet, hvordan melken kommer, ammestillinger og hygge S vet jeg at det ikke kunne amme, eller ha problemer med amme, eller ikke kunne amme slik som glansbildet sier man skal, faktisk bidrar til at mange utvikler fdselsdepresjon.

Man har et slikt bilde av mor og barn og idyllen og hyggen, og s fungerer det bare ikke og for de aller fleste fungerer det jo ikke snn med en gang, eller s lper man inn i problemer senere, eller gudene vet S jeg ble s vred, at jordmdrene ikke ville snakke om noen av problemene, om realiteten av amme. Og det var deres politikk – ikke snakke om problemene. Hva gjr man da, hvis man har blitt forespeilet at alt skal fungere, og s fr man trske, eller betennelse, eller det bare ikke fungerer, eller gjr vondt eller Jeg ble s vred! S da er det godt med blogger og bloggere som sier ting som de er. Det skulle jeg nske jordmdrene gjorde ogs knus. Hov – Glemte at kommentere p det sidste du skrev Anne. At blive sur, nr ens rd ikke bliver fulgt er jo bare fucked up!

Jeg skal nok lade vre med at blive sur, nr du ikke flger mit rd 🙂 Ilse – Det du skrev gjorde mig mega irriteret, fordi jeg flte mig misforstet af dig. Jeg synes, din kommentar var hrd. Men en del af min pointe er vel ogs, at det spndende ved at lse blogs og svar er, at man kan mrke sine flelser. Hvis man bare skriver for sig selv, kan man jo nsten lige s godt bare skrive dagbog. Hej Anne – og Ilse Frst og fremmest vil jeg godt indrmme, at jeg ikke lste hele indlget, inden jeg skrev mit svar.

• Choose a shipping address within the United States (including Alaska, Hawaii, protectorates, and territories, but not P.O. Boxes or APO/FPO addresses) • Pay using credit card or debit card in good standing to avoid payment processing delays. • Place your order before the stated deadline and enjoy the fast shipping! /csx-ram-4-gb-pc26400-ddr2-fbdimm-for-mac/. • Select FedEx Standard Overnight, Priority or Saturday delivery.

Liv Andre Har Levd

For jeg blev mega irriteret og gad ikke lse videre efter det der med disclamers. Det har jeg gjort nu, og jeg kan godt se, at timingen mske ikke var helt super. Men som jeg kan lse af dit svar (i modstning til Ilse), s lste du mit indlg i den tone det var skrevet. Jeg tror min pointe lidt er, at som du tit skriver om, s arbejder du med at f dig selv til at fle dig rigtig. Men hver gang du skriver om rd, s fr du alle dem, som rent faktisk har bidraget med noget, til at fle sig forkerte. (Tnker jeg – Jeg har lst dine indlg om rd for lnge siden, og kunne aldrig selv finde p at rde dig 🙂 Det er din blog og dermed ogs dig der bestemmer, stter grnser og du er i din fulde ret til at forsge at opdrage p dine lsere, s bloggen bliver som du gerne vil have den.

This entry was posted on 10.02.2018.